Elke training een massage!

Elke training een massage!

Topsporters doen het al jaren. Vaak voor een training of wedstrijd. Na het laatste fluitsignaal en zeker zodra de finishlijn gepasseerd is, strekken sporter zich uit voor een welverdiende massage. Als actieve sporter mag je niet achterblijven en dat hoeft ook niet.

The GRID Revolutionary Foam Roller

De GRID Foam Roller is ontworpen speciaal voor sporters en atleten in vele takken van sport. Inmiddels hebben vele lange afstandlopers, wielrenners, krachtsporters, voetballers en yoga liefhebbers de GRID ontdekt. Zij weten als geen ander dat massages het herstel bevorderen, voorkomen blessures en je spieren flexibel en lenig houden.

Voorkom triggerpoints

De GRID werkt op specifieke punten in het lichaam, om zogenaamde ‘triggerpoints’ te voorkomen. Een triggerpoint is een pijnlijke plek in een spier, die naast lokale pijn, ook vaak uitstraling geeft. Het triggerpoint wordt veroorzaakt door een overbelasting of stoornis in het bewegingsapparaat.

Triggerpoints kunnen zich uiten in:

  • pijn of stijfheid in een spier, ‘pijn op afstand’
  • bewegingsbeperkingen in de bijbehorende gewrichten
  • verminderde kracht in de betrokken spieren
  • pijnontwijkend gedrag: ‘anders’ bewegen

Al deze klachten zijn grotendeels te voorkomen door als onderdeel van de training te rollen met de GRID Foam Roller.

Herstellen thuis en op het werk.

Ook thuis voor de televisie, voordat u gaat slapen en zelfs tijdens de pauze op het werk is een massage van potentiële triggerpoints een effectieve methode om klaar te zijn voor de volgende training of uitdaging om te presteren of jezelf steeds weer te verbeteren. Net als topsporter dat al jaren doen.

Interesse in je eigen TriggerPoint The Grid Foam Roller? Ga naar de shop.

Leave a Comment