Krachten bundelen

Krachten bundelen

Dit e-mailbericht is gericht aan een zeer selecte groep CrossFit Boxen die samenwerking tussen boxen belangrijk vinden. De krachten bundelen, Dit bericht luidt het speciale startsein in van BoxBrand met als doelstelling:

‘High quality products and services for
CrossFit Box owners and their Athletes’

Waarom BoxBrand?

BoxBrand is speciaal opgericht voor Box eigenaren. BoxBrand biedt advies. Helpt bij de inkoop van sportartikelen en kleding. BoxBrand brengt Boxen bijeen. Leden en potentiele leden zijn de doelgroep. Jij bouwt de klantrelatie en zorgt dat leden enthousiast zijn en blijven. Deze leden kopen nu te vaak CrossFit spullen bij andere bedrijven. Dat kan veranderen.

Meer marge voor de Box

BoxBrand wil de verkoop van veel meer CrossFit producten via de Box laten lopen. Het kan ook online met een interessante kickback voor de box. Ook van bekende merken. Als coach sta jij immers dagelijks voor de groep. Wij nemen daarbij werk uit handen, geven advies en zorgen voor scherpe prijzen zelfs bij lage aantallen.

Succesvol in andere Branches

Wij zijn al vrij succesvol. Ook in andere branches. De stip aan de horizon is gezet. Wij willen gezamenlijk uitgroeien tot hechte marketing en sales organisatie. Dat is ook de ambitie van een selecte groep Box eigenaren. BoxBrand helpt daarbij.

Een inkooporganisatie die net als in vele andere branches de belangen van de aangesloten leden behartigd. Voor ons staat CrossFit voor Combined Forces. Wij bundelen de krachten.