BoxBrand official vendor Lowlands Throwdown 2017

BoxBrand official vendor Lowlands Throwdown 2017

BoxBrand is dit jaar een van de nieuwe vendors op de Lowlands Throwdown 2017. Samen met haar business partner Assault Fitness en Sports Supplier presenteert BoxBrand de Assault Airrunner, de meest effectieve loopband op de markt.

De aanwezigheid van BoxBrand op de Lowlands Throwdown is een belangrijke stap voor het bedrijf en CrossFit Boxeigenaren. Voor ruim 100 CrossFit Boxen in Nederland verzorgt de Zaanse onderneming fitnessapparatuur, sportkleding en sportartikelen van A-merken en hoge kwaliteit. BoxBrand wil dit jaar haar naamsbekendheid vergroten onder sportscholen in Nederland en België. De Lowlands Throwdown vormt de kick-off.

Over Lowlands Throwdown 

Het evenement beoogt de fitste atleet in de BeNeLux te vinden. Aan het evenement doen jaarlijks duizenden atleten mee. Jaarlijks worden in september bij CrossFit Boxen kwalificaties gehouden en de finalisten in verschillende leeftijdscategorieën strijden om de titel op 13|14|15 oktober 2017 in het Omnisport te Apeldoorn.

Assault AirRunner

De Assault AirRunner is de meest effectieve loopband op de markt. De Assault AirRunner zet eigen lichaamsenergie om in snelheid. De Assault AirRunner heeft dus geen motor, maar loopt geheel op de gegenereerde energie van de loper. De runner wordt ook gebruikt tijdens de CrossFit Games, ook bekend als het wereldkampioenschap Fittest on Earth.

Come and visit us at the Lowlands Throwdown 2017 Final in Apeldoorn!