BoxBrand sponsor wereldkampioen Valkenburg

BoxBrand sponsor wereldkampioen Valkenburg

Marion Valkenburg heeft in BoxBrand een sponsor gevonden die haar groeiende sportschool CrossFit Vlaardigen voorziet van een nieuwe sportvloer. Valkenburg is CrossFit atleet en strijdt al enige jaren om de titel ‘Fittest on Earth’ tijdens de Reebok CrossFit Games in de Verenigde Staten.

CrossFit Vlaardingen Vloer ValkenburgOnlangs werd Valkenburg gekroond tot winnaar in de categorie Master Women 50 – 54. Zij bleek de beste uit ruim 5.000 deelnemers , die wereldwijd elke jaar meedoen aan deze prestigieuze competitie.

Naast topsporter is Marion moeder van een zoon en eigenaar van CrossFit Vlaardingen. Haar prestaties als sporter zijn niet onopgemerkt gebleven. Naast haar intensieve trainingsprogramma geeft zij ook dagelijks sportlessen. Een overvol programma met lange dagen. Toch weet Marion al jaren de dubbelrol goed te combineren. 

In een reactie zegt Marcus Muler oprichter van BoxBrand: ‘Marion is een topsporter. We weten allemaal hoe moeilijk het is om de top te bereiken. Het is nog veel moeilijker om aan de top te blijven. Zeker als je dat combineert het leiden van een onderneming. Op dat vlak wilden wij Marion verder helpen. De steun van haar coaches en leden hebben haar op dit niveau gebracht. Als bedrijf willen wij vooral alle ruimte laten aan huidige en hopelijk ook nieuwe sponsors om Marion te ondersteunen bij het prolongeren van haar titel’.

In een reactie zegt Marion Valkenburg: ‘Als CrossFit ondernemer moet je vooral blijven investeren in je leden. Deze nieuwe sportvloer helpt ons het sportaanbod weer uit te breiden. Als je als sporter verder wilt komen en elke dag wilt trainen moet je je dag strak inplannen. Ik hoop met mijn prestaties dat signaal naar jonge CrossFit talenten af te geven’.

Over BoxBrand.nl: Het bedrijf uit Zaandam ondersteunt CrossFit sportschooleigenaren en hun leden met producten van topmerken, financiële diensten en advies. De vloer is afgenomen van Bosrubber uit Schagerbrug.