CrossFit 071 – inrichting van A-tot-Z!

CrossFit 071 – inrichting van A-tot-Z!

CrossFit 071 is onlangs verhuist naar haar nieuwe locatie aan de Willem Barentzstaat 3 in Leiden. De CrossFit Box telt ruim 500m2 aan trainingsruimte en is uitgegroeid tot een gezondheidscentrum met verschillende paramedische disciplines onder een dak.

Complete CrossFit Box en gezondheidscentrum

CrossFit 071 huisvest een fysiotherapiepraktijk evenals een hypnose therapeut, osteopathie,  top(sport) diëtiste en meer. Ieder met een eigen volledig ingerichte werkruimte. Op sportgebied combineert CrossFit 071 personal training met CrossFit . Vandaar dat de Box volledig is uitgerust met nieuwgebouwde kleedkamers, doucheruimtes plus buitenterrein en natuurlijk een volledig ingerichte box.

BoxBrand ontzorgt

Voor de inrichting heeft BoxBrand van A-tot-Z gezorgd. Alles op basis van een volledig advies, en business plan en een daaraan nauwgezet budget. De totale investering voor de verbouwing en inrichting waren aanzienlijk. Hierbij valt te denken aan: