CrossFit 071 – inrichting van A-tot-Z!

CrossFit 071 – inrichting van A-tot-Z!

CrossFit 071 is onlangs verhuist naar haar nieuwe locatie aan de Willem Barentzstaat 3 in Leiden. De CrossFit Box telt ruim 500m2 aan trainingsruimte en is uitgegroeid tot een gezondheidscentrum met verschillende paramedische disciplines onder een dak.

Complete CrossFit Box en gezondheidscentrum

CrossFit 071 huisvest een fysiotherapiepraktijk evenals een hypnose therapeut, osteopathie,  top(sport) diëtiste en meer. Ieder met een eigen volledig ingerichte werkruimte. Op sportgebied combineert CrossFit 071 personal training met CrossFit . Vandaar dat de Box volledig is uitgerust met nieuwgebouwde kleedkamers,…

Read More
BoxBrand sponsor wereldkampioen Valkenburg

BoxBrand sponsor wereldkampioen Valkenburg

Marion Valkenburg heeft in BoxBrand een sponsor gevonden die haar groeiende sportschool CrossFit Vlaardigen voorziet van een nieuwe sportvloer. Valkenburg is CrossFit atleet en strijdt al enige jaren om de titel ‘Fittest on Earth’ tijdens de Reebok CrossFit Games in de Verenigde Staten.

CrossFit Vlaardingen Vloer ValkenburgOnlangs werd Valkenburg gekroond tot winnaar in de categorie Master Women 50 – 54. Zij bleek de beste uit ruim 5.000 deelnemers , die wereldwijd…

Read More
BoxBrand official vendor Lowlands Throwdown 2017

BoxBrand official vendor Lowlands Throwdown 2017

BoxBrand is dit jaar een van de nieuwe vendors op de Lowlands Throwdown 2017. Samen met haar business partner Assault Fitness en Sports Supplier presenteert BoxBrand de Assault Airrunner, de meest effectieve loopband op de markt.

De aanwezigheid van BoxBrand op de Lowlands Throwdown is een belangrijke stap voor het bedrijf en CrossFit Boxeigenaren. Voor ruim 100 CrossFit Boxen in Nederland verzorgt de Zaanse onderneming fitnessapparatuur, sportkleding en sportartikelen van A-merken en hoge kwaliteit. BoxBrand wil dit jaar haar naamsbekendheid vergroten…

Read More
BoxBrand reseller van Concept2 en Assault Fitness

BoxBrand reseller van Concept2 en Assault Fitness

BoxBrand heeft inmiddels ruim 300 Concept2 roeiers, Assault Airbikes en Airrunners verkocht aan CrossFit Boxen in Nederland en België. Het succes is toe te schrijven aan de inkoopkracht van BoxBrand. Door de inkoop met meerdere sportscholen af stemmen kan BoxBrand aantrekkelijke betalingsregelingen bieden. 

De groei van een een CrossFit Box vraagt steeds weer een investering in materiaal. De aanschaf van rowers en airbikes is vaak een aankoop die het maximale van de organisatie vergt en BoxBrand helpt daarbij.

Over het succes zegt Marcus…

Read More
Next Level het nieuwste Triblend merk uit Amerika

Next Level het nieuwste Triblend merk uit Amerika

Boxbrand levert aan tientallen CrossFit Boxen custom kleding. Vanaf 1 september kunnen Boxen naast topmerken zoals Bella Canvas, American Apparel en Anvil ook kiezen voor het Amerikaanse merk Next Level.

Onder het motto: Take your Box to the Next Level ontwerpt BoxBrand box gear die net een stapje verder gaat. Nieuwe pasvormen en vooral shirts en tanktops in verschillende kleuren zijn zeer gewild bij leden van CrossFit Boxen. 

Leden zijn vooral opzoek naar leuke kleding. en kopen veel bij topmerken als…

Read More
Krachten bundelen

Krachten bundelen

Dit e-mailbericht is gericht aan een zeer selecte groep CrossFit Boxen die samenwerking tussen boxen belangrijk vinden. De krachten bundelen, Dit bericht luidt het speciale startsein in van BoxBrand met als doelstelling:

‘High quality products and services for
CrossFit Box owners and their Athletes’

Waarom BoxBrand?

BoxBrand is speciaal opgericht voor Box eigenaren. BoxBrand biedt advies. Helpt bij de inkoop van sportartikelen en kleding. BoxBrand brengt Boxen bijeen. Leden en potentiele leden zijn de doelgroep. Jij bouwt…

Read More
Elke training een massage!

Elke training een massage!

Topsporters doen het al jaren. Vaak voor een training of wedstrijd. Na het laatste fluitsignaal en zeker zodra de finishlijn gepasseerd is, strekken sporter zich uit voor een welverdiende massage. Als actieve sporter mag je niet achterblijven en dat hoeft ook niet.

The GRID Revolutionary Foam Roller

De GRID Foam Roller is ontworpen speciaal voor sporters en atleten in vele takken van sport. Inmiddels hebben vele lange afstandlopers, wielrenners, krachtsporters, voetballers en yoga liefhebbers de GRID ontdekt. Zij weten als…

Read More
Dapibus etiam tellus

Dapibus etiam tellus

Etiam nulla nunc, aliquet vel metus nec, scelerisque tempus enim. Sed eget blandit lectus. Donec facilisis ornare turpis id pretium. Maecenas scelerisque interdum dolor in vestibulum. Proin euismod dui purus, non lacinia ligula luctus aIn volutpat cursus quam, a blandit neque accumsan vitae.Etiam nulla nunc, aliquet vel metus nec, scelerisque tempus enim. Sed eget blandit lectus. Donec facilisis ornare turpis id pretium.
Lorem ipsum dolor sit…

Read More