CrossFit 071 – inrichting van A-tot-Z!

CrossFit 071 is onlangs verhuist naar haar nieuwe locatie aan de Willem Barentzstaat 3 in Leiden. De CrossFit Box telt ruim 500m2 aan trainingsruimte en is uitgegroeid tot een gezondheidscentrum met verschillende paramedische disciplines onder een dak.

Complete CrossFit Box en gezondheidscentrum

CrossFit 071 huisvest een fysiotherapiepraktijk evenals een hypnose…

Read More

BoxBrand sponsor wereldkampioen Valkenburg

Marion Valkenburg heeft in BoxBrand een sponsor gevonden die haar groeiende sportschool CrossFit Vlaardigen voorziet van een nieuwe sportvloer. Valkenburg is CrossFit atleet en strijdt al enige jaren om de titel ‘Fittest on Earth’ tijdens de Reebok CrossFit Games in de Verenigde Staten.

Read More

BoxBrand official vendor Lowlands Throwdown 2017

BoxBrand is dit jaar een van de nieuwe vendors op de Lowlands Throwdown 2017. Samen met haar business partner Assault Fitness en Sports Supplier presenteert BoxBrand de Assault Airrunner, de meest effectieve loopband op de markt.

De aanwezigheid van BoxBrand op de Lowlands Throwdown is een belangrijke stap voor het…

Read More

BoxBrand reseller van Concept2 en Assault Fitness

BoxBrand heeft inmiddels ruim 300 Concept2 roeiers, Assault Airbikes en Airrunners verkocht aan CrossFit Boxen in Nederland en België. Het succes is toe te schrijven aan de inkoopkracht van BoxBrand. Door de inkoop met meerdere sportscholen af stemmen kan BoxBrand aantrekkelijke betalingsregelingen bieden. 

De groei van een een CrossFit…

Read More

Next Level het nieuwste Triblend merk uit Amerika

Boxbrand levert aan tientallen CrossFit Boxen custom kleding. Vanaf 1 september kunnen Boxen naast topmerken zoals Bella Canvas, American Apparel en Anvil ook kiezen voor het Amerikaanse merk Next Level.

Onder het motto: Take your Box to the Next Level ontwerpt BoxBrand box gear die net een stapje verder…

Read More

Krachten bundelen

Dit e-mailbericht is gericht aan een zeer selecte groep CrossFit Boxen die samenwerking tussen boxen belangrijk vinden. De krachten bundelen, Dit bericht luidt het speciale startsein in van BoxBrand met als doelstelling:

‘High quality products and services for
CrossFit Box owners and their Athletes’

Waarom…

Read More

Dapibus etiam tellus

Etiam nulla nunc, aliquet vel metus nec, scelerisque tempus enim. Sed eget blandit lectus. Donec facilisis ornare turpis id pretium. Maecenas scelerisque interdum dolor in vestibulum. Proin euismod dui purus, non lacinia ligula luctus aIn…

Read More