CrossFit 071 – inrichting van A-tot-Z!

CrossFit 071 – inrichting van A-tot-Z!

CrossFit 071 is onlangs verhuist naar haar nieuwe locatie aan de Willem Barentzstaat 3 in Leiden. De CrossFit Box telt ruim 500m2 aan trainingsruimte en is uitgegroeid tot een gezondheidscentrum met verschillende paramedische disciplines onder een dak.

Complete CrossFit Box en gezondheidscentrum

CrossFit 071 huisvest een fysiotherapiepraktijk evenals een hypnose therapeut, osteopathie,  top(sport) diëtiste en meer. Ieder met een eigen volledig ingerichte werkruimte. Op sportgebied combineert CrossFit 071 personal training met CrossFit . Vandaar dat de Box volledig is uitgerust met nieuwgebouwde kleedkamers, doucheruimtes plus buitenterrein en natuurlijk een volledig ingerichte box.

BoxBrand ontzorgt

Voor de inrichting heeft BoxBrand van A-tot-Z gezorgd. Alles op basis van een volledig advies, en business plan en een daaraan nauwgezet budget. De totale investering voor de verbouwing en inrichting waren aanzienlijk. Hierbij valt te denken aan:

 

BoxBrand sponsor wereldkampioen Valkenburg

BoxBrand sponsor wereldkampioen Valkenburg

Marion Valkenburg heeft in BoxBrand een sponsor gevonden die haar groeiende sportschool CrossFit Vlaardigen voorziet van een nieuwe sportvloer. Valkenburg is CrossFit atleet en strijdt al enige jaren om de titel ‘Fittest on Earth’ tijdens de Reebok CrossFit Games in de Verenigde Staten.

CrossFit Vlaardingen Vloer ValkenburgOnlangs werd Valkenburg gekroond tot winnaar in de categorie Master Women 50 – 54. Zij bleek de beste uit ruim 5.000 deelnemers , die wereldwijd elke jaar meedoen aan deze prestigieuze competitie.

Naast topsporter is Marion moeder van een zoon en eigenaar van CrossFit Vlaardingen. Haar prestaties als sporter zijn niet onopgemerkt gebleven. Naast haar intensieve trainingsprogramma geeft zij ook dagelijks sportlessen. Een overvol programma met lange dagen. Toch weet Marion al jaren de dubbelrol goed te combineren. 

In een reactie zegt Marcus Muler oprichter van BoxBrand: ‘Marion is een topsporter. We weten allemaal hoe moeilijk het is om de top te bereiken. Het is nog veel moeilijker om aan de top te blijven. Zeker als je dat combineert het leiden van een onderneming. Op dat vlak wilden wij Marion verder helpen. De steun van haar coaches en leden hebben haar op dit niveau gebracht. Als bedrijf willen wij vooral alle ruimte laten aan huidige en hopelijk ook nieuwe sponsors om Marion te ondersteunen bij het prolongeren van haar titel’.

In een reactie zegt Marion Valkenburg: ‘Als CrossFit ondernemer moet je vooral blijven investeren in je leden. Deze nieuwe sportvloer helpt ons het sportaanbod weer uit te breiden. Als je als sporter verder wilt komen en elke dag wilt trainen moet je je dag strak inplannen. Ik hoop met mijn prestaties dat signaal naar jonge CrossFit talenten af te geven’.

Over BoxBrand.nl: Het bedrijf uit Zaandam ondersteunt CrossFit sportschooleigenaren en hun leden met producten van topmerken, financiële diensten en advies. De vloer is afgenomen van Bosrubber uit Schagerbrug.

BoxBrand official vendor Lowlands Throwdown 2017

BoxBrand official vendor Lowlands Throwdown 2017

BoxBrand is dit jaar een van de nieuwe vendors op de Lowlands Throwdown 2017. Samen met haar business partner Assault Fitness en Sports Supplier presenteert BoxBrand de Assault Airrunner, de meest effectieve loopband op de markt.

De aanwezigheid van BoxBrand op de Lowlands Throwdown is een belangrijke stap voor het bedrijf en CrossFit Boxeigenaren. Voor ruim 100 CrossFit Boxen in Nederland verzorgt de Zaanse onderneming fitnessapparatuur, sportkleding en sportartikelen van A-merken en hoge kwaliteit. BoxBrand wil dit jaar haar naamsbekendheid vergroten onder sportscholen in Nederland en België. De Lowlands Throwdown vormt de kick-off.

Over Lowlands Throwdown 

Het evenement beoogt de fitste atleet in de BeNeLux te vinden. Aan het evenement doen jaarlijks duizenden atleten mee. Jaarlijks worden in september bij CrossFit Boxen kwalificaties gehouden en de finalisten in verschillende leeftijdscategorieën strijden om de titel op 13|14|15 oktober 2017 in het Omnisport te Apeldoorn.

Assault AirRunner

De Assault AirRunner is de meest effectieve loopband op de markt. De Assault AirRunner zet eigen lichaamsenergie om in snelheid. De Assault AirRunner heeft dus geen motor, maar loopt geheel op de gegenereerde energie van de loper. De runner wordt ook gebruikt tijdens de CrossFit Games, ook bekend als het wereldkampioenschap Fittest on Earth.

Come and visit us at the Lowlands Throwdown 2017 Final in Apeldoorn!