Your Box Your Brand

Is samenwerking tussen Boxen belangrijk? Dat vinden Boxen aangesloten bij BoxBrand wel. De krachten bundelen daar gaan wij voor. Hopelijk doe je mee! Lees gauw verder welk voordeel BoxBrand je telkens weer te bieden heeft. Ons motto luidt:

‘High quality products and services for
CrossFit Box owners and their Athletes’

Altijd op de hoogte blijven?

Waarom BoxBrand?

Assault Bike 180BoxBrand is speciaal opgericht voor Box eigenaren. BoxBrand biedt advies en helpt bij de inkoop van producten en diensten. BoxBrand brengt Boxen bijeen. Leden van de Box en potentiële leden zijn de doelgroep. Jij bouwt de klantrelatie en zorgt dat leden enthousiast zijn en blijven. Deze leden kopen nu te vaak CrossFit spullen bij andere bedrijven. Dat kan veranderen.

De naam BoxBrand

BoxBrand SloganBoxBrand staat voor het versterken van de merkbeleving (Brand) van lokale CrossFit sportscholen, ook wel Box genoemd. Vandaar BoxBrand.

 

Meer marge voor Boxen

Wrist White 180BoxBrand wil de verkoop van veel meer CrossFit producten via de Box laten lopen. Het kan ook online met een interessante kickback voor de box. Ook van bekende merken. Als coach sta jij immers dagelijks voor de groep. Wij nemen daarbij werk uit handen, geven advies en zorgen voor scherpe prijzen zelfs bij lage aantallen. In de spotlight van Boxen bekijken

Succesvol in andere Branches

American footballWij zijn al vrij succesvol. Ook in andere branches. De stip aan de horizon is gezet. Wij willen gezamenlijk uitgroeien tot hechte marketing en sales organisatie. Dat is ook de ambitie van een selecte groep Box eigenaren. BoxBrand helpt daarbij.</p> <p>Een inkooporganisatie die net als in vele andere branches de belangen van de aangesloten leden behartigd. Voor ons staat CrossFit voor Combined Forces. Wij bundelen de krachten.

Great gear and essentials

WOD BOOK ZoetermeerBoxBrand ontwikkelt en verkoopt custom producten met het beeldmerk van de Box. Het doel is het unieke karakter van de Box en haar leden te onderstrepen en te versterken. Een mooi voorbeeld is het WOD book van CrossFit Zoetermeer. Een echt naslagwerk met alle Girls en Hero WOD’s en nog veel meer. Een hebbeding voor de liefhebber en CrossFitter die de uitdaging opzoekt een must have. Interesse?

Stuur ons een berichtje

Marcus Muler – Initiatiefnemer

Marcus BlogMarcus is interim manager en helpt bedrijven groeien. Als hoofdcoach en Football speler werd hij 17x Nederlands kampioen en speelde vijfmaal voor de Europese titel. In 2012 start Marcus met CrossFIt samen met een aantal teamgenoten die inmiddels een CrossFit Box runnen.

BoxBrand Partners

BoxDeal Concept2 Model D PM5

Krachten bundelen

Box Eigenaren bundelen de krachten. Dit najaar kopen deelnemende Boxen gezamenlijk Concept2 rowers in bij Concept2 Benelux. Het motto is Combined Forces.

Alle Concept2 rowers worden dit najaar geleverd. Dit gebeurt tijdens de najaarsbijeenkomst van 12 samenwerkende Boxen in Zoetermeer.

Vanzelfsprekend kan tegen een geringe meerprijs per roeier ook bij de Box geleverd worden. De rowers hebben 2 en 5 jaar garantie van Concept2 Benelux.

Vul voor prijzen en bestelwijze het onderstaande contactformulier in.

De onderwerpen tijdens deze bijeenkomst variëren van het uitwisselen van ideeën uit tot het opstellen van een jaarplanning voor acties en activiteiten. Het doel is om gezamenlijk de populariteit van CrossFit te bevorderen en leden te voorzien van producten die merkbeleving stimuleren.

Meer weten? Vul het onderstaande contactformulier of bel met de klantenservice


BEDRIJFSGEGEVENS

BoxBrand
Monnickendamstraat 38
1507 JK  ZAANDAM
The Netherlands

CONTACT INFORMATIONS

Email: info@boxbrand.nl
Mobiel: +31 6 517 22 779