Over BoxBrand

Advies en inkoop voor CrossFit Boxen

BoxBrand is opgericht speciaal voor sportscholen die zich richten op het geven van CrossFit workouts. BoxBrand biedt advies en helpt hen bij de inkoop van sportkleding en sportartikelen voor hun leden.

De verkoop loopt direct via de sportschool of de website van de sportschool.  Dat is de meerwaarde van de krachten bundelen.

Maak gebruik van het BoxBrand voordeel

Contact opnemen

Sportmerken en producten van topatleten.

Het assortiment van BoxBrand wordt zorgvuldig geselecteerd. Denk hierbij aan producten van aansprekende sportmerken en producten die met zorg ontwikkeld in nauw overleg met topatleten en coaches.

Elk product sluit haarfijn aan bij het individuele behoefte van gemotiveerde sporters. Het doel: maximaal presteren en profiteren van hun lidmaatschap.

BoxBrand is er voor Box Eigenaar en leden.

 

Waarom BoxBrand?

Assault Bike 180BoxBrand is speciaal opgericht voor Box eigenaren. BoxBrand biedt advies en helpt bij de inkoop van producten en diensten. BoxBrand brengt Boxen bijeen. Leden van de Box en potentiële leden zijn de doelgroep. Jij bouwt de klantrelatie en zorgt dat leden enthousiast zijn en blijven. Deze leden kopen nu te vaak CrossFit spullen bij andere bedrijven. Dat kan veranderen.

De naam BoxBrand

BoxBrand SloganBoxBrand staat voor het versterken van de merkbeleving (Brand) van lokale CrossFit sportscholen, ook wel Box genoemd. Vandaar BoxBrand.

 

Meer marge voor Boxen

Wrist White 180BoxBrand wil de verkoop van veel meer CrossFit producten via de Box laten lopen. Het kan ook online met een interessante kickback voor de box. Ook van bekende merken. Als coach sta jij immers dagelijks voor de groep. Wij nemen daarbij werk uit handen, geven advies en zorgen voor scherpe prijzen zelfs bij lage aantallen. In de spotlight van Boxen bekijken

Succesvol in andere Branches

American footballWij zijn al vrij succesvol. Ook in andere branches. De stip aan de horizon is gezet. Wij willen gezamenlijk uitgroeien tot hechte marketing en sales organisatie. Dat is ook de ambitie van een selecte groep Box eigenaren. BoxBrand helpt daarbij.</p> <p>Een inkooporganisatie die net als in vele andere branches de belangen van de aangesloten leden behartigd. Voor ons staat CrossFit voor Combined Forces. Wij bundelen de krachten.

Great gear and essentials

WOD BOOK ZoetermeerBoxBrand ontwikkelt en verkoopt custom producten met het beeldmerk van de Box. Het doel is het unieke karakter van de Box en haar leden te onderstrepen en te versterken. Een mooi voorbeeld is het WOD book van CrossFit Zoetermeer. Een echt naslagwerk met alle Girls en Hero WOD’s en nog veel meer. Een hebbeding voor de liefhebber en CrossFitter die de uitdaging opzoekt een must have. Interesse?

Stuur ons een berichtje

Marcus Muler – Initiatiefnemer

Marcus BlogMarcus is interim manager en helpt bedrijven groeien. Als hoofdcoach en Football speler werd hij 17x Nederlands kampioen en speelde vijfmaal voor de Europese titel. In 2012 start Marcus met CrossFIt samen met een aantal teamgenoten die inmiddels een CrossFit Box runnen.

BoxBrand Partners

Marcus Muler – Initiatiefnemer

Marcus Muler BoxBrandMarcus is interim manager. Hij helpt bedrijven groeien op het gebied van e-commerce, marketing en sales. Als American football speler en hoofdcoach won hij 17 landskampioenschappen en speelde vijfmaal voor de Europese titel. In 2012 investeerde hij en zijn echtgenote Saskia in verschillende activiteiten op het gebied van optimaal woongenot en gezond leven met de oprichting van Crossfit 075 als resultaat.

Elke maand staat in spotlight een Box centraal. Welke leuke en opmerkelijke verhalen van leden mag je niet missen? Wat viel op in de programmering? Welke evenementen werden gehouden? Alle Box spotlights op een rij.

Spotlight CrossFit Zoetermeer

Spotlight CrossFit Zoetermeer

Bij CrossFit Zoetermeer staat de deur altijd open. Extra trainers zijn altijd aanwezig waardoor voorinschrijvingen onnodig zijn. Wat maakt CrossFit Zoetermeer zo bijzonder?

LEES VERDER

Spotlight CrossFit Naarden

Spotlight CrossFit Naarden

CrossFit Naarden. Een prachtlocatie op de golfbaan Naarderbos. Het aantal leden groeit snel dankzij: slimme marketing, gevarieerde lessen. Dat zie je terug ook in de kledingcollecties.

LEES VERDER

Spotlight CrossFit Amstelveen

Spotlight CrossFit Amstelveen

Passion, Devotion, Authenticity, Empathy, Courtesy. Train with Passion. Dit is zijn de merkwaarden van CrossFit Amstelveen en i640GYM. Amstelveen is rijk aan sportscholen vooral in het hogere segmet. CrossFit Amstelveen doet er niet voor onder.

LEES VERDER

Spotlight CrossFit SDS Rotterdam

Spotlight CrossFit SDS Rotterdam

Nieuw uit de BOX. Letterlijk! De tweede serie CrossFIt T-shirts netjes individueel verpakt. Dit keer gemaakt van Triblend materiaal. Met opnieuw het eigen 'Sterker Door Strijd' op de achterzijde van het shirt, maar ook als label en merkje in de nek.

LEES VERDER